Poziv za IDF Europe kamp za mlade lidere 2014 – Terme Jezerčica, Hrvatska (7- 13. jul 2014.)

Gde se održava: Terme Jezerčica, Hrvatska
Kada: 7- 13. jul 2014.
Ko se može prijaviti: mlade osobe između 18 i 30 godina starosti, dijabetes tip 1, koje su aktivne u udruženjima- članicama Dijabetološkog saveza Srbije.
Trošak boravka u Hrvatskoj, putne troškove i kotizaciju za kamp pokriva IDF Europe.

YLC collage small

Kao članica IDF Europe, Dijabetološki savez Srbije može prijaviti dva predstavnika za ovaj program.

Šta se traži od mladog lidera:
– Poznavanje engleskog jezika
– Aktivno učešće u svim aktivnostima na kampu

Postupak prijave je sledeći:
– Zainteresovane mlade osobe molimo da zaključno do 8. aprila 2014.g. pošalju svoje motivaciono pismo na engleskom jeziku sa ličnim podacima i obrazloženjem zašto misle da bi bilo dobro da baš on/a budu odabrani za ovaj program kao predstavnici Saveza na mail adresu: kamp@diabeta.net

– Kada rok prijave istekne svako ko se prijavio će na svoju mail adresu dobiti popis prijavljenih osoba i njihovo motivaciono pismo.

– Svako od prijavljenih će imati pravo glasa za dva kandidata, s time da ne sme glasati za samog sebe. Glas mora poslati zaključno do 13. aprila 2014. na mail adresu: kamp@diabeta.net

– Dva kandidata koja sakupe najviše glasova biće predloženi od strane Dijabetološkog saveza Srbije da učestvuju na IDF Europe kampu.
– Ako bude manje od 10 prijavljenih, odluku donosi predsedništvo Saveza.

Rezultat će biti objavljen na sajtu Saveza i na Facebook grupi Diabetes Serbia. Dijabetološki savez Srbije će odabranim kandidatima pomoći oko organizacije i popunjavanja pristupnice za kamp.

Srećno svima!
Dijabetološki savez Srbije