"Jana" – voda sa porukom pomaže "Plavom krugu"

U znak podrške Svetskom danu dijabetesa koji se obeležava 14. novembra, humanitarna akcija prikupljanja kapljica u okviru projekta "Jana – voda sa porukom" pomoći  će i "Plavom krugu".

jana

Ova zanimljiva i jedinstvena akcija "Jana" vode će "Plavom krugu" omogućiti da neometano funkcioniše i u toku zime, tako što će prikupljati sredstva za električna grejna tela. Svi smo upoznati da tokom zime predavanja u "Plavom krugu" se prekidaju jer radijatori ne postoje i veoma je teško i skupo zagrejati prostorije. "Jana" voda će donirati i tablete sa slušalicama, te će na taj način moći i oni koji nisu u mogućnosti da posete prostorije Plavog kruga da prate predavanja i radionice.

Svi ljudi koji žele da se priključe ovoj humanitarnoj kampanji "Jana" vode sa porukom i da pomognu osobama koje žive sa dijabetesom dovoljno je samo da na sajtu www.vodasaporukom.com kliknu na link i to je jedna kapljica za "Plavi krug", a ukoliko žele mogu i da ostave poruku koja ih pokreće i da je podele sa prijateljima putem društvenih mreža. Na taj način će ispuniti virtuelnu bocu "Jana" vode sa još jednom kapljicom i učestvovati u realizaciji ove donacije.