Besplatni fitnes širom Beograda

U okviru projekta "Živim sportski", Kancelarija za mlade će tokom avgusta organizovati prve besplatne grupne fitnes treninge na otvorenom i to na četiri lokacije u Beogradu – u parku kod Slavije, Adi Ciganliji, Sportskom centru Olimp i Košutnjaku.

Treninzi su namenjeni svim starosnim grupama, a termini su različiti u zavisnosti od lokacije, odnosno na Slaviji su predviđeni svakog dana u 19 časova, na Adi u 18 sati, Olimpu sredom, petkom i nedeljom u 9 časova, a na Košutnjaku utorkom, četvrtkom i subotom u istom terminu.
Profesionalni instruktorski par vodiće treninge u trajanju od po sat i po vremena, a organizacijom fitnes kampova Beograd se pridružuje brojnim gradovima u svetu u kojima je ova vrsta fitnesa vrlo popularna.
Kampovi se organizuju u parkovima gradova, gde ljudi u opuštenoj atmosferi pod stručnim nadzorom i okruženi pozitivnom energijom mogu da se rekreiraju, druže i učine nešto za svoje zdravlje.
Beogradski kampovi sastoje se od male bine sa muzikom, sa koje treneri pokazuju vežbe i travnate površine za vežbanje. Ekipu trenera i volontera čine mladi koji se već godinama bave fitnesom i imaju veliko iskustvo u grupnom treningu i radu sa početnicima.
Podrobnije informacije o besplatnim fitnes treninzima zainteresovani mogu da pronađu na elektronskoj adresi www.zivimsportski.com.

[tanjug.rs, 25.07.2011.]