Važno

Poštovani,

Sadržaji predstavljeni na Diabeta Internet stranicama namenjeni su isključivo informisanju. Ove stranice Vam ne nude preporuke bilo koje vrste, te na njima ne bi trebalo da temeljite nikakvu odluku ili akciju. Preporučujem Vam da se o mogućoj primenjivosti bilo kog konkretnog aspekta sadržaja ovih stranica posavetujete sa profesionalnim savetnicima koji se bave pripadnim područjem.

Na ovoj lokaciji se nalaze birane informacije o šećernoj bolesti i njenom lečenju. Te informacije nisu zamišljene kao medicinski saveti i ne mogu biti zamena za savet profesionalnog lekara. Ako osećate ili sumnjate na bilo kakve zdravstvene tegobe, posavetujte se sa svojim lekarom opšte prakse ili nekim drugim kvalifikovanim medicinskim radnikom.

Informacije na ovim stranicama iznose se “kakve jesu” i autor ne daje nikakve izjave ili garancije vezane za celovitost, tačnost, blagovremenost, dostupnost, funkcionalnost i usaglašenost sa važećim zakonima. Upotrebom ovih Internet stranica prihvatate mogućnost da informacije mogu biti nepotpune ili netačne i da možda neće udovoljavati Vašim potrebama ili zahtevima.

Autor neće preuzeti odgovornost za bilo kakvu štetu ili ozledu proizašlu iz Vašeg pristupa ili nemogućnosti pristupa ovim stranicama, kao ni iz oslanjanja na ovde iznesene informacije. Autor se odriče svake odgovornosti za neposrednu, posrednu, slučajnu, refleksnu, kaznenu, posebnu ili drugu štetu, izgubljenu priliku, izgubljenu zaradu ili bilo koji drugi gubitak ili štetu.

Zahvaljujem na razumevanju i želim Vam, pre svega, dobro zdravlje!

Autor

.

Leave a Reply